Lifestyle / SHOWROOM

Favoriter från vårt showroom 2024  

Door Home Showroom Favoriter

Inspireras av produkter från Door Home. Alla produkter i collaget är tillgängliga att fås från Door Home. Collaget innehåller Ferm Living, Muuto, Hk Living, Nordal, Anno Collection. Hos oss kan du boka en konsultation för att få hjälp kring möblering av hemmet.

Rebecca Sjöblom har valt ut sina favoriter från Door Homes showroom.

- Min inspirationskälla är en mix av bohemiskt, stilrent med influenser från det italienska. Jordnära toner, djupa nyanser, en touch av syrlighet, mönster och olika strukturer. En neutral bas, där mönster, struktur och kulörer tar plats och gör utrymmet både intressant och inbjudande. Genom att blanda djupet från trä och de varma tonerna av rött, uppstår en dimension som ger rummet karaktär. Det syrliga inslaget fungerar som pricken över i, med en subtil men viktig påverkan på utrymmet, vilket resulterar i en balanserad harmoni. Storslagna buketter fyller rummet med liv.

 

1.3.2024

Lifestyle / Feng Shui

Feng Shui Kodissasi: Luo Tasapainoa ja Harmoniaa Yksinkertaisin Muutoksin.

Tänään sukellamme itämaisen sisustuksen salaisuuksiin ja jaamme vinkkejä siitä, miten voitte tuoda Feng Shui -filosofian osaksi kotianne. Feng Shui on muinaista kiinalaista taidetta ja tiedettä, joka keskittyy ympäristön järjestämiseen tavalla, joka edistää harmoniaa ja tasapainoa. Tässä muutamia helppoja tapoja, joilla voitte tuoda Feng Shuin positiiviset vaikutukset omaan kotiinne.

1. Sisäänkäynnin Selkeys ja Kutsuvuus Feng Shuin mukaan kodin sisäänkäynti on erityisen tärkeä, sillä se on paikka, josta energia virtaa sisään. Pitäkää sisäänkäyntinne siistinä ja kutsuvana. Käytävän tulisi olla esteetön, ja voitte lisätä tervetuloa toivottavia elementtejä, kuten maton tai kauniin kasvin.

2. Luonnon Elementit ja Elävä Energia Tuokaa kotiinne luontoa kasvien, veden elementtien tai luonnonmateriaalien, kuten puun ja kiven, kautta. Nämä elementit auttavat luomaan rauhallisen ja elävän energian.

3. Järjestys ja Selkeys Feng Shuissa järjestys symboloi selkeyttä sekä henkisesti että fyysisesti. Pitäkää kotinne siistinä ja järjestäkää tavarat niin, että ne eivät luo sekasortoa. Käytä säilytysratkaisuja, jotka pitävät tavarat piilossa, mutta helposti saatavilla.

4. Tasapaino Viiden Elementin Kanssa Feng Shuissa on tärkeää tasapainottaa viisi elementtiä: puu, tuli, maa, metalli ja vesi. Sisällyttäkää näitä elementtejä sisustukseenne värien, materiaalien ja esineiden kautta. Esimerkiksi metallivalaisimet tai puusta valmistetut huonekalut voivat edustaa näitä elementtejä.

Feng Shui Kodissasi
Feng Shui Kodissasi

5. Rauhallinen Makuuhuone Makuuhuoneen tulisi olla rauhallinen pakopaikka. Välttäkää liian voimakkaita värejä ja säilyttäkää elektroniset laitteet erillään. Sijoittakaa sänky siten, että näette oven, mutta se ei ole suoraan oven edessä. Tämä luo turvallisuuden ja hallinnan tunnetta. Pehmeät tekstiilit ja hillitty valaistus auttavat luomaan rauhoittavan tunnelman.

6. Olohuoneen Harmonia Olohuone on yhteisen ajan ja sosiaalisen kanssakäymisen tila. Järjestäkää kalusteet keskustelua edistävällä tavalla. Pyöreät tai kaarevat huonekalut ja esineet voivat edistää positiivisen energian virtausta.

7. Värien Käyttö Tasapainottavasti Värit voivat vaikuttaa suuresti tunnelmaan ja energian virtaukseen. Käyttäkää rauhoittavia sävyjä, kuten pastellivärejä tai maanläheisiä sävyjä, tasapainottamaan tilaa. Voimakkaampia värejä voi käyttää pieninä yksityiskohtina energian ja elinvoiman tuomiseksi. Muistakaa, että Feng Shui on enemmän kuin vain sisustuksen järjestely – se on filosofia, joka kannustaa meitä luomaan ympäristön, joka tukee meidän hyvinvointiamme ja harmoniaa elämässämme. Toivomme, että nämä vinkit auttavat teitä tuomaan tasapainoa ja positiivista energiaa koteihinne.

Feng Shui Kodissasi
Kuvat: Door Home

21.1.2024

Contact Us

Invalid Email
Shopping Cart